HR++EPS parels

Hoge isolatiewaarde!

Waarom HR++ EPS parels?

HR++ EPS parels is een veel toegepaste vorm van isolatie. Het zijn ronde, egale piepschuimballetjes die vele voordelen met zich meenemen en daardoor uitermate geschikt zijn voor het isoleren van uw woning.

Hoge isolatiewaarde

Scoort goed op vochtgedrag en duurzaamheid

Is bestand tegen schimmels en rot

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Veilig in verwerking en gebruik

Vorm- en drukvast

Erg geschikt voor woningen met een smalle spouwmuur en/of een lage kruipruimte

ETS Isolatie BV past de spouwmuurisolatie met HR++EPS parels uiteraard toe met alle kwaliteitseisen en voorschriften die dit product met zich meebrengt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten van HR++EPS parels voor uw woning? Neem vrijblijvend contact op via 0547 – 85 09 75.

Interesse in andere materialen voor spouwmuurisolatie? klik dan hier.

Bekijk de video’s!

Optimale isolatie met HR++EPS parels!

ETS Isolatie BV regelt het voor u  

ETS Isolatie BV gebruikt de HR++EPS parels voor zowel spouwmuurisolatie als ook voor bodemisolatie.

Om een zo optimaal gevulde spouwmuur te realiseren worden de HR++EPS parels door ETS Isolatie BV eerst vermengd met lijm om deze vervolgens met speciale apparatuur in de spouwmuur te blazen. Hiervoor worden er eerst gaten in de voegen van de buitenmuur geboord aan de hand van een bepaald boorpatroon. Dit zorgt voor de beste verdeling van de HR++EPS parels in de spouwmuur. Uiteraard worden de geboren gaten naderhand weer keurig en bijna onzichtbaar dichtgemaakt.

Voor bodemisolatie gebruikt ETS Isolatie ook HR++EPS parels. Hierbij worden de parels via een slang de kruipruimte ingeblazen en vervolgens gelijkmatig verdeeld dat het een een goede isolatielaag vormt over de gehele bodem van de kruipruimte.

Op deze manier biedt ETS Isolatie BV met de HR++EPS parels een perfecte optie voor kwalitatieve spouwmuurisolatie en bodemisolatie.

Vrijblijvend advies?

HR++EPS parels van ETS Isolatie BV

hoge isolatiewaarde!