Knauf Supafil

Dé duurzame oplossing voor isolatie!

Waarom Knauf Supafil minerale inblaaswol?

Knauf Supafil is dé duurzame oplossing voor spouwmuurisolatie en verdiepingsvloerisolatie. Deze minerale inblaaswol biedt:

Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Is naast warmte-isolerend ook nog eens geluidsisolerend

Door de structuur vult het de spouwmuur en verdiepingsvloer optimaal

Daarnaast beschikt het over uitstekende eigenschappen met betrekking tot vochtbestendigheid en brandveiligheid

ETS Isolatie BV is in het bezit van de kwaliteitskeurmerken die nodig zijn om Knauf Supafil te mogen verwerken en is erkend installateur.
Daarnaast bezitten wij het procescertificaat van Insula Certificering voor het toepassen van Knauf Supafil

Tevens levert ETS Isolatie BV 15 jaar garantie op het aanbrengen van Knauf Supafil en op vochtdoorslag!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten van Knauf Supafil minerale inblaaswol voor uw woning? Neem vrijblijvend contact op via 0547 – 85 09 75.

Interesse in andere materialen voor spouwmuurisolatie? klik dan hier.

Heldere uitleg!

Knauf Supafil professioneel toegepast!

Jarenlange ervaring met ETS Isolatie BV 

ETS Isolatie BV brengt Knauf Supafil door middel van inblazen aan in de spouwmuur. Om de benodigde inblaasopeningen te creëren worden er gaten van een standaard boordiameter van 22 mm in de buitenmuur geboord. Dit gebeurt aan de hand van een juist boorpatroon waardoor de opbouw van de Knauf Supafil in de spouwmuur perfect tot zijn recht komt en nazakken niet mogelijk is. Na het boren van de gaten wordt de minerale wol onder hoge druk in de muren geblazen.
Omdat sommige woningen over een smalle voeg beschikken is er tevens een systeem ontwikkeld waarmee dit materiaal kan worden aangebracht met 18 millimeter boorgaten, of zelfs met 14 mm. Dit is echter specialistischer werk wat doorgaans extra kosten met zich meebrengt.

Bij verdiepingsvloerisolatie worden er gaten van 22 mm volgens een patroon in de houten vloer geboord. Wanneer de gaten zijn aangebracht kan de verdiepingsvloer vol worden geblazen met Knauf Supafil. Dit zorgt ervoor dat de warmte in de ruimte eronder constanter blijft en niet door de vloer naar boven wordt afgevoerd.

Na het inblazen van de wol worden de gaten vakkundig dichtgemaakt zonder dat het uiterlijk van uw woning verandert.

Zo biedt ETS Isolatie BV met Knauf Supafil een kwalitatief goede isolatiemogelijkheid voor uw spouwmuren tegen een scherpe prijs.

Vrijblijvend advies?

Knauf Supafil van ETS Isolatie BV

goede prijs/kwaliteit!