Knauf Timber Frame

Dé isolatie oplossing voor daken!

Waarom Knauf Timber Frame?

Knauf Timber Frame is de perfecte oplossing voor een duurzaam, luchtdicht en energiezuinig dak. Het milieuvriendelijke glaswol zonder bindmiddel wordt snel, eenvoudig en efficiënt aangebracht.
Onregelmatige aansluitingen van het dak, (niet zichtbare) lege ruimtes en ook de nok kunnen meegenomen worden waardoor een optimale vulling is gewaarborgd en energieverlies voorkomen wordt.

Vult de kleinste hoekjes

Brandveilige isolatie

Hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen

Duurzaam product

ETS Isolatie BV brengt het isolatiemateriaal met de grootste zorg en kwaliteit aan en levert hierdoor de optimale dakisolatie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten van Knauf Timber Frame voor uw woning? Neem vrijblijvend contact op via 0547 – 85 09 75.

Interesse in andere materialen voor dakisolatie? klik dan hier.

Bekijk de video!

Efficiënt, snel en schoon toegepast!

ETS Isolatie BV regelt het voor u  

Knauf Timber Frame biedt uitstekende thermische eigenschappen en optimale vulling. Om dit te verwezenlijken wordt allereerst het dampscherm middels nieten bevestigd. Vervolgens wordt via een kleine opening de spuitmond in de lege ruimte achter het dampscherm gestoken en wordt de minerale wol ingeblazen. De lege ruimte wordt van onder tot boven gevuld totdat de juiste densiteit is bereikt. Daarna worden de kleine openingen en naden afgedicht. Tot slot kunt u de gewenste afwerking aanbrengen.

Met Knauf Timber Frame heeft ETS Isolatie BV op deze manier een uitstekende optie voor het aanbrengen van dakisolatie.

Vrijblijvend advies?

Knauf Timber Frame van ETS Isolatie BV

geen energieverlies via het dak!