PIF isolatiefolie

Innovatief hoogwaardige isolatiefolie!

Waarom PIF isolatiefolie?

PIF isolatiefolie (voorheen Prostelko) is een isolatiefolie die bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie, op afstand gehouden met luchtkussens.
De unieke isolatiewerking van PIF isolatiefolie gebeurt naast stilstaande lucht ook op basis van thermische reflectie; dit is het vermogen om stralingsenergie eenvoudig te weerkaatsen. Op deze manier is PIF isolatiefolie uitermate geschikt om de warmte in huis te houden en de kou buiten.

Geen condensvorming in of op het materiaal

Minimaal energieverlies

UV-bestendige en brandvertragende luchtkussens

Waarborging reflectiewerking door juiste afstand tussen reflecterende lagen

ISSO-accreditatie

Hiermee heeft ETS Isolatie BV een kwaliteitsproduct in het assortiment welke uw woning optimaal kan voorzien van dakisolatie en vloerisolatie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten van PIF isolatiefolie voor uw woning? Neem vrijblijvend contact op via 0547 – 85 09 75.

Interesse in PUR-spray voor vloer- en dakisolatie? klik dan hier.

Bekijk de video!

Hoogwaardige en veelzijdige isolatie optie met PIF isolatiefolie!

ETS Isolatie BV is u graag van dienst 

Het aanbrengen van PIF isolatiefolie is een éénmalige klus die ETS Isolatie BV met veel aandacht voor detail voor u uitvoert. Daarna zult u elk jaar profiteren van de comfortverbetering en energiebesparing. Wij isoleren het volledige vloeroppervlak tot aan de randen. Wanneer dit niet gebeurt verliest u namelijk energie. Luchtdicht afwerken is daarom een kritieke succesfactor die wij helemaal in de hand hebben.

Zo helpt ETS Isolatie BV u elk jaar profiteren van een verbeterd wooncomfort!

Vrijblijvend advies?

PIF Isolatiefolie van ETS Isolatie BV

hoogwaardige isolatie!