Wie wij zijn

Een bruisend isolatiebedrijf

Jong en divers

ETS Isolatie BV is een jong en energiek bedrijf. Een hecht en divers team verdeeld over het kantoor, de uitvoering en de verkoopadviseurs zorgt er voor dat de klant de optimale isolatie voor zijn woning krijgt. Harde werkers, met een nuchtere aanpak en klantvriendelijk; ofwel, een ambitieuze onderneming.

Sinds de oprichting in 2011 heeft ETS Isolatie BV een enorme groei meegemaakt en is het nu zeker een partij in de isolatiewereld waar rekening mee gehouden moet worden.
Een pro-actieve ondernemersmentaliteit, ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en zelfontplooiing, samenwerken als een team, maar vooral lol en enthousiasme in het uitvoeren van de werkzaamheden zijn waarden die hebben bijgedragen aan de groei van ETS Isolatie BV en die in de toekomst een verdere groei moeten garanderen.

Inmiddels telt het bedrijf 17 medewerkers waarvan velen al jaren ervaring hebben in de isolatie. Vanuit de vestiging in Enter wordt geheel Nederland bedient met betrekking tot isolatiewerkzaamheden.

Ondernemen met het oog op de toekomst

ETS Isolatie BV heeft sinds haar oprichting een duidelijk doel voor ogen:

het creëren van een duurzaam en energiezuiniger Nederland

Door het isoleren van bestaande woningen streeft ETS Isolatie BV ernaar om hier een bijdrage aan te leveren.

Dit komt voort uit het feit dat ETS Isolatie BV duurzaamheid niet alleen ziet als noodzakelijk voor het voortbestaan van onze planeet, het brengt ook diverse mogelijkheden en nieuwe innovatieve toepassingen met zich mee.
Om hier pro-actief een bijdrage aan te leveren is ETS Isolatie BV altijd op zoek naar hoe het de ontwikkelingen op het gebied van isolatie, maar ook duurzaamheid, kan stimuleren. Te denken valt aan samenwerkingsverbanden, het zoeken naar nieuwe isolatiematerialen en het inzetten op duurzaam ondernemen binnen het bedrijf zelf.